Zagroda guciów

Zapraszamy

35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1
Kwiat pustyni
Kwiat pustyni
Zimowy Klimat
Zimowy Klimat
Ogniste drzewo
Ogniste drzewo
Sarenki
Sarenki
Bukowy czas
Bukowy czas
Bociany
Bociany
Gospoda
Gospoda

Informacja bieżąca

 
Informujemy, że w dniach 2.09 do 5.09 Gospoda jest nieczynna, Muzeum oraz Pamiątki działają jak zawsze.
 

W dniach 2 września, 9 września, 16 września, 23 września oraz 30 września /2019 roku Zagroda Guciów nieczynna.

Paulina

Informacja bieżąca

W dniach 5 sierpnia, 12 sierpnia, 19 sierpnia oraz 26 sierpnia /2019 roku Zagroda Guciów nieczynna.
Paulina

Informacja bieżąca

W dniach 8 lipca, 15 lipca, 22 lipca oraz 29 lipca/2019 Zagroda Guciów nieczynna.
Paulina

Godziny otwarcia Zagrody Guciów

Biuro  oraz  rezerwacje:

wtorek- sobota,  godziny 9.00-17.00

Gospoda:

wtorek, środa, czwartek, niedziela  - godziny 9.00-20.00 (ostatnie zamówienia przyjmujemy do godziny 19.30)

piątek, sobota - godziny 9.00-21.00 (ostatnie zamówienia przyjmujemy do godziny 20.30)

Muzeum i pamiątki:

wtorek - niedziela - godziny 9.00-17.00 (na ostatnie wejście zapraszamy o godzinie 17.00)

Produkt  regionalny:

wtorek- niedziela- godziny 10.00-18.00

W poniedziałki Zagroda Guciów jest NIECZYNNA

 

 

ewelina

Ścieżki

 

Ścieżka przyrodnicza "Meandrami Wieprza do żeremi bobrów" (ok.1h)- 150zł/ grupa

Ścieżka archeologiczno- przyrodnicza "Wczesnośredniowieczne grodzisko na górze Monastyrz, Roztoczańska Buczyna i wąwozy lessowe" (ok. 1.5h)- 250 zł/ grupa

 

ewelina

Sylwester 2018

 

ZAPRASZAMY NA SYLWESTRA W ZAGRODZIE GUCIÓW

Zagroda guciow sylwester

 

Oferujemy 4 dania gorące oraz zakąski z tutejszych lasów, pól i łąk.

Do degustacji wigoć wąwozu i nalewki w cenie.

Wszystko w klimacie strzechy, rozgrzanego pieca chlebowego i dobrego humoru.

Rozpoczęcie nocy sywestrowej o godzinie 20.00.

Cena za parę 280 złotych

 

 

ewelina

Warsztaty pieczenia chleba

 

Pieczenie chleba, czas trwania 1,5h. maksymalnie 35 osób.

Każdy z uczestników formuje swój bochenek, bierze udział w wyrastaniu ciasta, wkładaniu chleba do pieca oraz wyjmowaniu. Na koniec wszyscy dostają ten bochenek, który przygotowywali.

Warsztaty pieczenia chleba nie są organizowana w wakacje.

 

ewelina